http://nachodki.ru/

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Безпека на дорозі – безпека життя

З метою  впровадження  авторського соціального проєкту «Безпечна і дружня до дитини школа» у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 1 імені Володимира Короленка проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Знання правил поведінки на дорозі - це життєва необхідність. Використання інтерактивних форм у превентивних заходах  активізує  формування  ціннісного ставлення  особистості до свого фізичного «Я», а також здатність усвідомлено виявляти турботу про безпеку життєдіяльності  інших людей.

Здобувачі освіти 9-11 класів  взяли участь в інтерактивному опитуванні «Чи добре відома вам історія  правил дорожнього руху?». Класні керівники 7-8 класів провели інтелектуальний аукціон «Безпека на дорозі- безпечне майбутнє». Для учнів 5-6 класів  було запропоновано провести гру- вікторину «Безпека на дорозі- безпечне майбутнє», варто відзначити цікавий підхід до проведення заходу класного керівника 6-В класу Бачук І.О.  Педагог- організатор Денисюк Т.М. організувала для учнів 3-4 класів  проведення квесту «Ми обираємо життя», учні 3-А класу стали переможцями (класний керівник Жовнір А.В.). Учні 1-2 класів переглянули мультфільм  «Азбука безпеки на дорозі». Керівником гуртка Лєдяєвою О.П. проведено  тематичний конкурс малюнка «Азбука безпеки на дорозі», зокрема  вихованці  гуртка «Мистецька толока»  взяли участь у конкурсі малюнка, який організували патрульні поліцейські Рівненської області.

Ткачук О.В., заступник директора з виховної роботи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1