Шаблоны для Joomla 3 здесь

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Підготовка здобувачів освіти 11 класу до складання тестів ЗНО у 2021 році

У ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 розпочалася якісна  підготовка здобувачів освіти 11 класу до складання тестів ЗНО у 2021 році. 10 листопада 2020 року було проведено практичне заняття  «Пошук інформації  в мережі Інтернет».

Остаповець А.І., заступник директора з навчально-виховної роботи, детально розповіла про особливості проведення ЗНО у 2021 році  та наголосила на перевагах використання в підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання  тестових матеріалів, ЗНО-тренажерів, розміщених на освітніх платформах у мережі Інтернет.

Учитель інформатики Решетова Т.М. у  цікавій та доступній формі познайомила учнів з надійними джерелами інформації про ЗНО, розміщеними у мережі Інтернет та на сайті школи, презентувала учням освітні платформи та оновлений банк завдань тренувального онлайн тестування, який розміщений на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.  Разом з учителем здобувачі освіти відпрацювали алгоритм виконання тестових завдань різної форми складності та розробили «Дорожню карту учасника ЗНО».

Алла Остаповець, заступник директора з навчально-виховної роботи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1