Интернет-магазин nachodki.ru

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Історія України вустами волонтерів у День Збройних Сил України

Слава Україні! Героям Слава! Слава Збройним Силам України! Такими гаслами розпочався захід в #Бібліотека_на_Лебединці до Дня Збройних Сил України – свята справжньої мужності, відваги та героїзму.
Учасниками зустрічі були представники з КЗ «Будинок Ветеранів» РМР Олег Борисенко – фахівець з соціальної роботи та Олександр Гребенюк – волонтер громадської організації «ДАР», директор благодійного фонду «Неможливого не буває», Наталія Оксанич, провідний бібліотекар Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки. Учні 10-Б класу Рівненського ліцею №1 з цікавістю та захопленням слухали про давню історію українського війська, Українську повстанську армію, Ніла Хасевича, старий та новий військовий стрій, та що закодовано в символіці сучасної української армії. Переглядали нові видання військової тематики, які є в обласній книгозбірні.

Також молодь знайомилася з озброєнням вояків УПА та різними видами сучасної зброї. Демонструвалося збирання та розбирання зброї, що викликало неабиякий інтерес у учнів.
Щиро дякуємо Олександру Гребенюку та Олегу Борисенку за цікаві та змістовні розповіді, чекаємо на наступні зустрічі.

Все буде Україна!🇺🇦
💙Бережіть себе та Україну!

Наталія Оксанич, провідний бібліотекар РОУНБ (Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки)

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1