Joomla шаблоны бесплатно http://joomla3x.ru

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Infoдайджест акції «16 днів проти насилля»

25 листопада 2021 року стартувала щорічна кампанія «16 днів проти насилля», яка цьогоріч пройшла під гаслом «Насильству немає виправдання».

Здобувачі закладу освіти отримали інформацію з тест-ліфлету про алгоритм дій в ситуації насильства, пам'ятки-поради, номери телефонів довіри та інформацію про БПД у месенджерах. А також долучилися до акції «Якщо ти проти насилля - залиш свій підпис».

З 1 по 11 класи організовано та проведено заходи: годину спілкування з елементами казкотерапії «У країні Теплого Пуху»,  квест-гру «Стежиною толерантності», арт-моб «Толерантність в дитячих руках», зустріч з інспекторами відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Рівненській області, які провели просвітницько-профілактичну роботу з метою попередження будь-яких проявів насильства  у формі настільної гри «Коло безпеки», онлайн-зустріч здобувачів освіти  із працівниками відділення консультативної служби громадської організації «Центр медіації та діалогу», Ольгою Самкевич та Світланою Павлюк щодо проблеми домашнього насильства, створювали антибулінговий ролик «Спорт – для сильних, булінг – для слабаків», було проведено анкетування щодо виявлення насильства в сім’ї та школі та безліч іншого.

«Насильство приносить лише тимчасові перемоги; насильство, створюючи набагато більше соціальних проблем, ніж вирішує, ніколи не приносить постійного миру». Мартін Лютер Кінг

Тетяна Драганчук, практичний психолог школи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1