Интернет-магазин nachodki.ru

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Безпечне освітнє середовище

У рамках шкільного проекту «Щаслива родина - щаслива дитина» четвертого грудня 2019 року у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Володимира Короленка проведено тематичні загальношкільні батьківські збори «Створення безпечного освітнього середовища, формування ціннісних життєвих навичок в учнів у сучасному закладі освіти». Присутнім було продемонстровано  оновлений веб-інтерфейс  шкільного сайту  за  розділами: «Публічна інформація», «Діяльність закладу», «Новини», а також проінформовано про пункт меню сайту «Безпечне освітнє середовище», на якому розміщено план заходів навчального закладу, спрямованого на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) у 2019-2020 н.р.

Практичний психолог Драганчук Тетяна Василівна ознайомила із результатами моніторингового дослідження «Протидія булінгу у закладі освіти: системний підхід», який провела для учнів 5- 8 класів.

Практична частина зборів була побудована у формі конструктивного діалогу: вихованці літературно - драматичної студії «Вишневий вітер» виступили із авторською виставою соціального змісту «Я більше не буду садити сталеві квіти» (керівник Ткачук О.В.). Лідери Ради організаторів шкільного життя  презентували меседж «Булінг – це не просто слово», а також прем’єру однойменного авторського  проморолика, створенного з метою попередження проявів булінгу (керівник Денисюк Т.М.).

Остаповець А.І., заступник директора з навчально-виховної роботи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1