Бесплатные шаблоны Joomla

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Україна: еволюція гідності

Історична пам’ять є своєрідною сфокусованою свідомістю, яка відображає значущість і актуальність інформації про минуле, що перебуває в тісному взаємозв’язку з теперішнім і майбутнім.

21 та 25 листопада 2019 року  Рада організаторів шкільного життя Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Володимира Короленка  спільно з  наставниками - модераторами: Стасюк Л.В., Драганчук Т.В., Денисюк Т.М., Ткачук О.В. організувала проведення   низки  патріотичних  заходів, об’єднаних  темою  «Україна: еволюція гідності».

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Потрібно пам'ятати, що за свободу та гідність боролися наші пращури, її з гідністю відстоюють сьогодні наші співвітчизники. Імперативом патріотичної імпрези «Вільні творять майбутнє!» стали слова  пісні  Христини Панасюк « Нас не зламає холодна байдужість!».

25 листопада лідерами учнівського самоврядування  проведено  інформаційно-пізнавальну годину   «Лихо століття», присвячену   Дню  пам'яті жертв Голодомору. Учні 6-В та 11класу  залучили  учнів других класів до участі у  майстер – класі  з виготовлення колосків - пам’яті (кл. керівники Ювчик О.В., Жовнір А.В., Пучкова О.В.).

Драганчук Т.В., модератор учнівського самоврядування

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1